Ajax in vierde bekerronde naar NAC Breda

Ajax speelt in de vierde ronde van de KNVB beker een uitduel tegen NAC Breda. Het duel zal gespeeld worden op 15, 16 of 17 januari. NAC Breda kwam in de vierde ronde door achtereenvolgens te winnen van Jong Stormvogels/Telstar (1-2) en Sparta Rotterdam (2-3). Ajax plaatste zich, zoals bekend, dankzij een benauwde 1-2 winst na verlenging op Kozakken Boys (zie verslag) en via een 3-1 zege gisteravond op sc Heerenveen (zie verslag).

Bij Ajax was niemand bereikbaar om enig commentaar te geven op de loting. NAC-coach Ernie Brandts deed dat wel: “Het is niet anders. Het spreekt voor zich dat ik liever tegen Deurne had gespeeld. Aan de andere kant levert een thuiswedstrijd tegen Ajax weer een volle bak op in Breda. En we hebben al vaker bewezen dat we kunnen stunten in de beker”, aldus Brandts. Vorig seizoen nog ging p$v onderuit in Breda met maar liefst 3-0. Ajax is dus gewaarschuwd!

De volledige loting:
RKC Waalwijk – HFC Haarlem
NAC Breda – AJAX
Deurne – Feyenoord
Heracles – FC Den Bosch
FC Dordrecht – AGOVV
Roda JC – Excelsior
NEC – FC Zwolle
Quick Boys – Jong Heerenveen

Related posts