Jol: ‘Als ik een goed gevoel heb bij Ajax wil ik er zeker over nadenken’

Nu Martin Jol trainer af is bij Tottenham Hotspur, steken geruchten over een terugkeer naar Nederland de kop op. Zijn naam wordt dezer tijden vooral verbonden met Ajax, aangezien ze daar, na het opstappen van Henk ten Cate, op zoek zijn naar een vaste trainer. In FC Het Gesprek geeft Jol commentaar over de huidige situatie.

“Ik wil eerst m’n batterij opvullen. Als er iets leuks komt, wil ik dat overdenken”, aldus de Nederlandse coach in de uitzending van het sportprogramma van Frits Barend en Ton Boot. “Ik woon hier nu al drie jaar en Engeland vind ik fantastisch. Maar als ik een goed gevoel heb bij Ajax, wil ik daar gerust over nadenken. Ik zou wel eens landskampioen willen worden met een club.”

Eerst staan er reizen naar Spanje, Italië en Brazilië op het programma. “Daarna is alles mogelijk. Een andere club in Engeland, een ander buitenland. Of terug naar Nederland”, vertelt Jol in het AD. “ofwel stap ik straks ergens in om het helemaal vanaf de grond op te bouwen, ofwel kies ik een gevestigde ploeg met ervaren spelers, omdat je met hen nou eenmaal het makkelijkst iets wint.”

Related posts