Van Basten straft Ooijer voor forse overtreding op Huntelaar tijdens training

Bondscoach Marco van Basten was dinsdag niet blij met André Ooijer. De verdediger beging op de training van Oranje in Katwijk een forse overtreding op Klaas-Jan Huntelaar. De Ajax-spits kon de training overigens gewoon kon vervolgen maar Van Basten was ‘not amused’: “Dat was iets te veel van het goede. Niet professioneel. Hier kan je een ander mee blesseren. Dit valt niet goed te praten”, aldus de bondscoach. Ooijer moest na de overtreding een strafrondje lopen. “Dit kan gebeuren op een training, maar een dag voor de wedstrijd is dat niet professioneel”, vervolgde Van Basten. Tijdens het voorbij lopen van de bondscoach, zei Ooijer volgens Van Basten nog dat Huntelaar hem twee keer een elleboog had gegeven.

.

Related posts