Ingezonden bericht: Bobby Haarms in ziekenhuis opgenomen!

Vanmiddag ontvingen wij het vervelende nieuws dat oer-Ajacied en ere-lid van de AFCA Supportersclub Bobby Haarms afgelopen maandagavond in het ziekenhuis is opgenomen. Bobby wordt momenteel onderzocht en de verwachting is dat hij nog wel even in het ziekenhuis moet blijven. Vanaf daar kijkt hij lijdzaam toe hoe het de komende tijd verder gaat met onze club. Met een bos rode en witte rozen onder de arm zochten wij Bobby vanmiddag meteen op.

We vragen alle Ajacieden om een beterschapskaartje te sturen naar onze postbus. Wij zorgen dan dat deze bij Bobby terecht komen!

Ons adres is:
AFCA Supportersclub
Postbus 12707
1100 AS Amsterdam Zuidoost


Bobby, wij wensen je heel veel beterschap toe!

AFCA Supportersclub en AjaxF-side.NL

Related posts