Gokken op van Basten, Rijkaard en Mourinho

Marco van Basten wordt getipt als dé opvolger van Henk Ten Cate. Zo blijkt uit de noteringen bij wedkantoor Unibet. Wie op de huidige bondscoach gokt, krijgt 5,00 maal de inzet. Frank Rijkaard ‘scoort’ 6,00 keer de inleg. Ook Louis van Gaal (6,00) en Martin Jol (8,00) worden door de gokkers als kanshebbers gezien. Een soort trainerswissel met de ex-coach van Chelsea, Mourinho, lijkt uitgesloten: 100 tegen 1.

Ajax stelde vandaag Adrie Koster aan als interim-trainer. Volgens David Vermeulen, Marketing Manager Nederland bij Unibet, zijn er veel namen in omloop van eventuele opvolgers van Henk ten Cate. “Zodra een trainer tussentijds vertrekt, begint het circus rond de mogelijke opvolger. Behalve de voor de hand liggende namen, worden bijvoorbeeld ook Dick Advocaat en Gianluca Vialli genoemd.”

Related posts