Maduro wil eerst antwoorden van Ajax

De laatste weken is Hedwiges Maduro, wellicht door blessures maar ook door zijn eigen spelen, een vaste basisspeler van Ajax. Ajax wil de middenvelder langer aan zich binden. Maar Maduro wil eerst antwoord op een paar prangende vragen. Voordat hij aan tafel aanschuift, zijn er eerst nog wat ‘bespreekpunten’ die hij met de club wil doornemen: ‘Hoe gaat de technische staf er volgend jaar uitzien, wat gaat er met de bepalende spelers gebeuren? Op die vragen wil ik graag een antwoord’.

Maduro erkent dat er in de voetballerij geen zekerheden bestaan, en dat hij al helemaal niets te eisen heeft. ‘Maar’, zegt hij, ‘uit gesprekken kun je wel een bepaald gevoel halen. Dat gevoel moet goed zijn. Als mijn zaakwaarnemer terug van vakantie is, gaan we om tafel zitten met Ajax. Het belangrijkste is dat ik weer voldoende aan spelen toekom.’ Wat dat betreft heeft Maduro, in ieder geval op dit moment, niets te klagen.

Zie ook eerdere berichten hierover:
> Ajax wil Maduro tot 2011 en Vermaelen tot 2012 vastleggen
> Maduro en Ajax (eindelijk) in onderhandeling over contractverlenging

Related posts