Dinamo Zagreb klaar voor Ajax na winst in Kroatische topper

Dinamo Zagreb is helemaal klaar voor de confrontatie met Ajax, aanstaande donderdagavond in Amsterdam. De club heeft dit weekend uitstekende zaken gedaan in de Kroatische competitie. De komende tegenstander van Ajax in het UEFA Cuptoernooi besloot de topper tegen Rijeka met een kleine overwinning: 1-0. Met de overwinning versterkte Dinamo Zagreb zijn koppositie. De voorsprong op de nummer twee Rijeka is opgelopen naar zeven punten. Luka Modric, die onlangs opnieuw in verband werd gebracht met Ajax (zie bericht), is met acht treffers, in de eerste tien competitierondes gemaakt, nog altijd de topschutter in de hoogste Kroatische divisie.

Donderdag strijden Ajax -de koploper in de Eredivisie- en Dinamo Zagreb (19.30 uur) in de Amsterdam ArenA om een plaats in de tweede ronde van de UEFA Cup. De eerste wedstrijd in Zagreb leverde de Amsterdammers een 0-1 overwinning op. Dennis Rommedahl was de maker van de enige treffer.

Related posts