Oproep Ajax: Kom zondag op tijd naar de ArenA

Zondag staat de competitiewdstrijd thuis tegen VVV op de kalender. In verband met de verwachte extra drukte rondom de Amsterdam ArenA roept Ajax op de officiële website iedereen op zondag vroeg naar het stadion te komen. Vanwege koopzondag en een evenement in de Heineken Music Hall komen extra veel mensen naar Amsterdam Zuidoost. Houd er rekening mee dat er niet op P2 kan worden geparkeerd vanwege de opbouw van de show Africa Africa.

Wel zal er voor (beperkte) parkeergelegenheid in de directe omgeving worden gezorgd. Uiteraard kan er ook worden geparkeerd op één van de omliggende P-terreinen. Op de wedstrijddag is er vanaf 12.30 uur stadionverkoop. Voor dit duel geldt een vrije verkoop.

Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop.

Related posts