Dinamo Zagreb-Ajax: Let op: Duel al om 18:30uur!!

Ajax speelt morgenavond in een uitverkocht stadion in Zagreb het eerste duel van de UEFA Cup tegen het plaatselijke Dinamo. Het duel, dat al om 18:30uur begint(!!) zal worden geleid door de Fransman Stéphane Lannoy. De return in Amsterdam zal worden gefloten door de Engelsman Mark Clattenburg. Veel is er over beide niet bekend behalve dat ze beiden internationaal nauwelijks ervaring hebben. Het duel zal gewoon door de NOS uitgezonden worden. De uitzending begint om 18.28 uur. In de rust en na afloop zal voormalig Ajax coach Danny Blind het duel analyseren.

Dinamo Zagreb lijkt in topvorm te zijn. De ploeg won zaterdag thuis met 4-0 van Slaven Koprivnica en is na acht duels nog zonder puntverlies. De ploeg liep daardoor verder uit op de concurrentie en staat nu zeven punten voor op de achtervolgers Zadar en Rijeka en acht op Hadjuk Split. Balaban (2), Modric (penalty) en Pokrivac waren de doelpuntenmakers voor Dinamo Zagreb.

Meer over dit duel:
Ten Cate neemt talent Siem de Jong(18) mee naar Zagreb
Ajax met gehavende selectie naar Kroatië; Emanuelson en Luque twijfelachtig
Ajax maakt zich op voor uitverkochte heksenketel
Stam en Suarez fit voor UEFA Cup-duel tegen Zagreb

Related posts