Telegraaf: Ajax benaderde Van der Vaart maar die wees terugkeer af

Ruim anderhalve week voor het verstrijken van de transferdeadline is Ajax nog op zoek naar versterkingen die het elftal direct beter moeten maken. Volgens De Telegraaf heeft Ajax ook een poging gedaan om Rafael van der Vaart terug te halen naar Amsterdam. De middenvelder van HSV zou een terugkeer echter hebben afgewezen. Ajax richt zich nu volledig op de Spanjaard Riera. Martin van Geel meldt maandag in De Telegraaf dat Espanyol niet wenst te onderhandelen over de middenvelder. “Hij wil graag, maar Espanyol heeft de hakken in het zand gezet. Op dit moment wensen ze niet te onderhandelen. We hopen deze week nog op een opening bij Espanyol, anders kijken we verder.”

De Spanjaard vertelde vorige week op een persconferentie dat hij Espanyol niet verlaat, maar Henk ten Cate zei gisteren er alle vertrouwen in te hebben dat Riera toch naar Amsterdam komt en dat de zaak deze week afgerond zal worden (zie bericht).

Related posts