Meer dan 40.000 bezoekers op Open Dag

De jaarlijkse Open Dag van Ajax heeft naar schatting meer dan 40.000 bezoekers getrokken. De Amsterdamse club had een programma in en rond de Arena opgezet. In het voorprogramma speelde onder meer ‘Lucky Ajax’, een team bestaande uit oud-spelers, een wedstrijd. Later in de middag presenteerde de selectie zich aan het publiek, gevolgd door een handtekeningensessie. Ook konden supporters ’s ochtends getuige zijn van een training van de selectie in het stadion.


Ali B neemt de spelers op sleeptouw

Hoogtepunt van de dag was de spelerspresentatie op P2, geleid door Tv-presentator Robert ten Brink. Edgar Davids, Olaf Lindenbergh en Michael Krohn-Dehli waren hierbij niet aanwezig. De eerste vanwege zijn blessure, de andere twee omdat zij Ajax mogen verlaten.

Ook trainer Henk ten Cate en assistent Alfons Groenendijk waren , zoals bekend, niet bij de presentatie aanwezig. Het tweetal vertrok vanochtend naar Praag om vanavond het tweede duel tussen Slavia Praag en MSK Zilina in de tweede voorronde van de Champions League te bekijken. De winnaar van die confrontatie speelt in de derde voorronde tegen Ajax. Het eerste duel eindigde in 0-0.

FOTOVERSLAG VAN DE OPEN DAG VOLGT ZSM

Related posts