Lindenbergh niet meer welkom op training Ajax

Olaf Lindenbergh werd maandag de toegang tot het trainingsveld geweigerd. Hij werd, net als Michael Krohn-Dehli, verzocht om bij Jong Ajax te trainen. “Henk ten Cate heeft besloten dat Olaf en Michael niet het niveau van Ajax hebben”, zegt technisch directeur Martin van Geel deze week in Voetbal International. “En daarom moeten ze bij Jong Ajax trainen.” Lindenbergh is een andere mening toegedaan. De 33-jarige middenvelder zegt recht te hebben op training bij de A-selectie en beraadt zich over de te volgen stappen. In afwachting daarvan heeft hij zich vanochtend ziek gemeld bij Ajax.

De afwijzing opent mogelijk de deur voor een transfer naar NAC Breda. Olaf Lindenbergh staat namelijk in de nadrukkelijke belangstelling van deze club. Eerder wilde hij niet naar NEC vertrekken.

Zie ook eerdere berichten:
6 augustus 2007: NAC toont belangstelling in Lindenbergh
4 augustus 2007: Ten Cate kan van Van Geel fluiten naar extra middenvelder maar Lindenbergh geen alternatief
30 juli 2007: Salariseisen Lindenbergh probleem voor NEC
23 juli 2007: NEC wil Lindenbergh maar Lindenbergh wil niet naar NEC

Related posts