Ajax Kick Off komend seizoen weer voor nop verkrijgbaar

Het officiële programmablad ‘Ajax Kick Off’ zal het komende seizoen iedere thuiswedstrijd gratis verkrijgbaar zijn. Het programmablad van Ajax ondergaat een complete inhoudelijke en uiterlijke restyling. Ook wordt de oplage drastisch verhoogd. Gestoken in een mooier en groter jasje, verschijnt de Kick Off komend seizoen in een oplage van dertigduizend stuks. De vernieuwde Ajax Kick Off wordt gedrukt door Stadsdrukkerij Amsterdam N.V.

De drukkerij is het komende seizoen official supplier en gaat al het drukwerk van Ajax verzorgen. Supporters die niet in staat zijn de thuiswedstrijden bij te wonen, kunnen de Kick Off bemachtigen door een abonnement af te sluiten aldus Ajax.nl. Hierover volgt later meer informatie.

Al eerder gratis
Zo’n 10 jaar geleden was de Kick Off een aantal seizoenen ook gratis verkrijgbaar. Toen echter in de vorm van een Ajax onwaardig klein boekje. Tientallen boekjes werden, om de opkomst van de spelers wat op te vrolijken, vakkundig tot snippers verwerkt zodat ze toch nog enig nut hadden. Een van onze redacteuren dankt hieraan nog steeds zijn bijnaam; Snip. We wachten af of de vernieuwde Kick Off wel als verzamelobject mee naar huis zal worden genomen.

Related posts