Krohn-Dehli baalt van hoge vraagprijs Ajax

Sparta Rotterdam, VVV-Venlo en Roda JC maken jacht op de bij Ajax overbodige Michael Krohn-Dehli. De Amsterdammers willen wel geld zien. Begin juli kreeg de middenvelder te horen dat er voor hem geen plaats meer was bij Ajax. De Deen werd afgelopen seizoen verhuurd aan Sparta Rotterdam, dat hem graag terug zou zien. De belangstellende clubs schrikken vooralsnog terug voor de door Ajax verlangde transfersom. Bij die club staat Krohn-Dehli nog tot medio 2009 onder contract.

In de nieuwe Voetbal International zegt de Deen: ,,Ik weet via mijn zaakwaarnemer Søren Lerby dat een paar clubs geïnformeerd hebben, maar er is nog niets concreet geworden. Dat heeft vooral te maken met het bedrag dat Ajax voor mij vraagt. De club wil mij niet transfervrij laten gaan.”

,,Aan de ene kant zeggen ze dat ze het niet in mij zien zitten, vervolgens vragen ze wel een dusdanig hoog bedrag dat clubs afhaken. Ik sta gewoon machteloos en ben afhankelijk van Ajax.”

Related posts