Ron Jans houdt al rekening met vertek Suarez naar Ajax

De kans op een transfer van Luis Suárez naar Ajax wordt steeds groter. Nadat de speler eerder zelf aankondigde een arbitragezaak aan te spannen tegen FC Groningen, heeft Ron Jans nu laten weten al rekening te houden met een vertrek van het talent.

Ajax legde naar verluid al een bod van 5 miljoen Euro neer bij de Noorderlingen, deze weigerden dit bod echter waarop Suárez tot actie over ging. Door de arbitragezaak zal de speler waarschijnlijk voor zelfs minder dan 5 miljoen Euro mogen vertrekken uit Groningen, zo zijn de verwachtingen. Het transferbedrag dat de rechter uitspreekt wordt namelijk gebasseerd op het salaris van Suárez bij Groningen en dat zou volgens berichten vier maal zo laag zijn als dat hij bij Ajax kan gaan verdienen.

Related posts