Ajax in eerste oefenduel slechts met 0-4 langs VVSB; twee goals Bakircioglü

Ajax heeft de eerste wedstrijd in de voorbereiding van seizoen 2007/2008 winnend afgesloten. In Noordwijkerhout werd het 0-4 tegen hoofdklasser VVSB. Bij rust was het al 0-3. Debutant Kennedy scoorde tweemaal, Fanteni (een van de twee Zuid-Afrikaanse stagiaires) scoorde eenmaal, net als Mitea.

Kennedy Bakircioglu zorgt al na 6 minuten in zijn eerste wedstrijd voor Ajax voor de openingstreffer. De Zweed was in de eerste helft de meest opvallende speler. Na rust bleef Ten cate doorwisselen om alle spelers speeltijd te geven. Enige minpuntje voor Ajax was de blessure voor Jan Vertonghen. De Belgische verdediger moest het veld in de slotfase geblesseerd verlaten. De al gewisselde Mitea kwam weer terug in het veld en scoorde vervolgens alsnog.


Ajax-aanwinst Kennedy Bakircioglu was goed op dreef


(Foto)verslag
Komende maandag speelt Ajax het tweede duel in de voorbereiding in De Lutte tegen GFC. Van dat duel zullen wij weer een uitgebreidt exclusief fotoverslag op deze site plaatsen.

VVSB-Ajax 0-4 (0-3)
6. Kennedy ‘0-1
34. Kennedy ‘0-2
43. Fanteni ‘0-3
89. Mitea ’89

Opstelling 1e helft:
Gentenaar; Colin; Heitinga; Stam Emanuelson; Gabri; Kennedy; Davids; Doutie; Fanteni en Mitea.

Related posts