Mexicanen Ochoa en Araujo in verband gebracht met Ajax (Incl. filmpje)

De Mexicaanse keeper Guillermo Ochoa wordtvolgens de Mexicaanse krant El Siglo de Durango gelinkt met Ajax. Twee afgevaardigen van Ajax zouden bij de Copa America in Venezuela aanwezig zijn voor de 21-jarige doelman van het nationale elftal van Mexico en van de Mexicaanse club America. Ochoa liet aan de Mexicaanse pers weten niet op de hoogte te zijn van eventuele interesse van Ajax. Ochoa gaf aan zich eerst te willen concentreren op de Copa America en nu niet bezig te willen zijn met eventuele interesse. Mexico speelt in de kwartfinale van de Copa America tegen Paraquay.

Araujo
De Mexicaanse jeugdinternational Pato Araujo zou eveneens in beeld zijn bij Ajax. Volgens de Mexicaanse krant Reforma eist Chivas, de club van Araujo, ongeveer vier miljoen euro voor de 19-jarige verdediger. Ajax zou Araujo op het spoor zijn gekomen tijdens het WK -20, dat in Canada gehouden wordt. Overigens zouden de Amsterdammers zich nog niet officieel hebben gemeld bij diens club Chivas.


De Mexicaanse keeper Guillermo Ochoa in actie

Related posts