PSV weet wat Ajax vraagt voor Perez, Feyenoord zou ‘korting’ krijgen

Ajax en PSV ruziën nog een beetje door over de hoogte van de transfersom van Perez. Maar de lampjes weten al lang wat de Amsterdammers willen hebben voor de Deense international. Dat bedrag valt hoger uit dan wat Feyenoord zou moeten betalen bij een eventuele transfer van Perez naar Rotterdam Zuid. Je zou ook kunnen stellen dat de Rotterdammers wat korting krijgen.

Als Perez echter niet tevreden is over de wijze waarop Ajax omgaat met zijn transfer, kan hij altijd nog naar de arbitragecommissie van de KNVB. In dat geval maakt hij best een goede kans omdat het nu eenmaal in het arbeidsrecht ongebruikelijk is dat er met twee maten gemeten wordt. Tenslotte gaat het om een afkoopsom van een arbeidscontract Beide clubs, Ajax en PSV, zitten echter niet te wachten op een arbitragezaak en de verwachting is dan ook dat beide clubs er een dezer dagen uit gaan komen en het verschil zal worden gedeeld.

Zie ook eerdere berichten:
13 juni 2007: Onderhandelingen met PSV over Perez verlopen stroef. Perez boos op Ajax
12 juni 2007: ‘Ajax blaast transfer Perez naar PSV af’
12 juni 2007: Perez naar PSV? De AFCASupportersclub ziet de bui al hangen!
11 juni 2007: Perez niet naar Feyenoord maar voor 3 jaar naar PSV
9 juni 2007: Perez wil zelf het liefst naar PSV; Speler en club zijn al zo goed als rond
8 juni 2007: Na Feyenoord meldt nu ook PSV zich voor Perez
6 juni 2007: ‘Perez ziet in Feyenoord een serieuze optie’
5 juni 2007: Kenneth Perez; De ideale invaller die een basisspeler wil zijn
4 juni 2007: Na Feyenoord meldt nu ook PSV zich voor Perez

Related posts