Geruchten worden steeds hardnekkiger: ‘Huntelaar persoonlijk rond met Juventus’

Volgens de Italiaanse sportkrant Corriere dello Sport zijn Juventus en Klaas Jan Huntelaar het eens geworden over een 4-jarig contract. De spits van Ajax gaat in deze periode 3,5 miljoen euro per jaar verdienen. ‘De oude dame’, zoals de bijnaam van de club uit Turijn is zal volgens deze sportkrant op korte termijn contact opnemen met Ajax en 18 miljoen euro bieden die in drie termijnen te betaald zal worden. Bijna exact een maand geleden verscheen eenzelfde soort bericht (zie bericht). Juve zou echter nu versneld te werk willen gaan omdat David Trezeguet de club heeft laten weten, deze zomer te vertrekken.

De geluiden worden zo hardnekkig dat zelfs media in Nederland als Nu.nl besloten hebben er melding van te maken.

Related posts