Jong België inderdaad eerste duel zonder geblesseerde Vermaelen

Jong België zal morgen tijdens de openingswedstrijd op het EK onder 21 tegen Portugal hoogstwaarschijnlijk inderdaad niet beschikken over Thomas Vermaelen. De Ajacied kampt namelijk met een kuitblessure (zie eerdere bericht).

De Ajax-verdediger trainde vandaag in stadion Euroborg het grootste gedeelte apart van de groep vanwege zijn kwetsuur, die hij woensdag opliep in het uitduel van de Belgische nationale ploeg bij Finland (2-0). ,,Vermaelen is zeer twijfelachtig”, bevestigde trainer Jean-François de Sart. ,,Hij heeft veel pijn.”

De keuzeheer verwacht ook zonder Vermaelen ver te kunnen komen op het toernooi. ,,Dit is een getalenteerde groep. Het is niet zo dat wij hier met een goede prestatie het Belgische voetbal uit het slop halen. Daar is meer voor nodig”.

Related posts