Ingezonden bericht:
Are you ready?: Honkfeest!!

Over een paar dagen is het zover: ’t Honkfeest. De laatste voorbereidingen worden getroffen en vrijdag en zaterdag zal er worden opgebouwd. De organisatie is er klaar voor een heeft er zeer veel zin in. Graag willen we nog even de laatste dingen op een rij zetten:

-Er is besloten om toch de Strandvlietzijde als ingang te gebruiken. Na de toegangscontrole en het betalen van het entreegeld kan je aan de rechterzijde het verkooppunt voor de munten en daarnaast de garderobe vinden
-De tijden van het feest zijn gewijzigd, i.p.v. om 17.00 uur zal het feest om 19.00 uur beginnen. Uiteraard gaan we wel tot 04.00 uur door!
-Dit jaar zal er een speciale Honkfeest anthem gemaakt worden. Door wie deze gemaakt is en wanneer hij gedraaid zal worden blijft nog even een verrassing.
-Er zal geen eten verkrijgbaar zijn in het Honk, organisatorisch en qua ruimte is dit helaas niet mogelijk
-Na afloop van het feest zullen er taxi’s zijn
-Op de site van het Honkfeest (www.honkfeest.nl) vind je sets van de laatste editie in 2005, ook kan je hier een filmpje bekijken en alle informatie die je wilt hebben zoals regels, bereikbaarheid en de time-table vinden.

Wanneer je op Partyflock zit vergeet het feest dan niet even in je agenda te zetten!

We zien elkaar de 9e!

Organisatie Honkfeest

Related posts