Ajax lijkt Boulahrouz wel te kunnen vergeten

Henk ten Cate maakte er een publiek geheim van dat hij Khalid Boulahrouz graag naar Ajax wil halen maar de verdediger zegt een terugkeer naar de Nederlandse velden voorlopig nagenoeg uit te sluiten. ,,Ik ben nog niet klaar in het buitenland, dus met alle respect, naar Nederland ga ik nog niet terug.” ‘Boula’ heeft verklaard dat hij wil vechten voor zijn plaats in het centrum van de verdediging van Chelsea.

Doordat er weer een verdediger is bijgekomen, in de naam van p$v-er Alex, sluit Boulahrouz echter een vertrek uit Londen niet uit al heeft Bayern Munchen inmiddels al aan de bel getrokken. ,,Als Chelsea mij puur als stand-in ziet, zou een vertrek beter zijn. Maar ik weet wat ik kan en ga ervan uit dat ik een kans kan afdwingen bij Chelsea.”

Related posts