Van Geel: ‘Nauwe samenwerking tussen Ajax en Barcelona’

Ajax gaat daadwerkelijk een samenwerking aan met Barcelona, zo zegt Martin van Geel in de nieuwe uitgave van Ajax Life. ,,We gaan op ieder gebied, dus ook op technisch gebied nauwer samenwerken”, aldus Van Geel voorzichtig over het verbond dat Ajax en Barcelona hebben gesloten. Volgens de technisch directeur van de Amsterdammers is het niet zeker dat spelers die buiten de A-selectie van Frank Rijkaard vallen naar Ajax komen. ,,We kijken dus meer naar de jonge Messi’s. Een jaar voor diens doorbraak. Het geraamte van ons elftal mag niet uit gehuurde spelers bestaan.”

Onlangs werd het 16-jarige talent Krkic in verband gebracht met Ajax (zie berichten). Wellicht dat door deze aangekondigde samenwerking de komst van in eerste instantie Krkic dichterbij is gekomen.

Related posts