Ajax-huwelijk: Supersupporters Taxi Piet en Marianne getrouwd!

Taxi Piet en Marianne zijn vrijdagmiddag na een verkering van veertien jaar eindelijk getrouwd. Het emotionele huwelijk kon niet los gezien worden van de ernstige ziekte waaraan Piet lijdt. Maar ook de humor – kan ook niet anders met Amsterdammers – vierde hoogtij. Zo’n 150 supporters, familieleden, vrienden en collega taxichauffeurs waren naar stadsdeel Westerpark in Amsterdam gekomen om de echtverbintenis van dit supersupporters echtpaar te zien voltrekken. Onder de klanken “You’ll never walk alone” en met veel fakkels en vuurwerk verlieten de newly weds het historische pand waar het huwelijk tot stand was gebracht.

Namens de redactie van AjaxF-side.NL wil ik Piet en Marianne van harte feliciteren en veel geluk wensen! We weten dat Piet een regelmatige bezoeker is van onze site. Laat een berichtje voor het bruidspaar achter in het gastenboek!

Klik HIER voor een exclusief fotoverslag van deze mooie dag!

Related posts