Maduro wil na EK duidelijkheid over zijn situatie

Hedwiges Maduro wil na het UEFA EK onder 21 duidelijkheid wil over zijn toekomst bij Ajax, zo meldt hij tegenover Het Patrool. Martin van Geel heeft Maduro laten weten dat hij zich gewoon moet melden bij de start van de voorbereiding begin juli. ,,Kijk, als Ajax niet met mij verder wil en ik hoor dat in een vroeg stadium, dan kan ik me in de voorbereiding bij een andere club aansluiten. Daarom wil ik duidelijkheid meteen na het EK. Ik kan namelijk niet nog zo’n slecht seizoen meemaken als het vorige.”

Maduro realiseert zich dat een vertrek lastig ligt, omdat hij dan eigenlijk wel naar een topclub wil; ,,En ik denk niet dat ze me naar een directe concurrent laten vertrekken.” Andere opties zijn het buitenland of zijn contract bij Ajax uitdienen en dan vertrekken, als Ajax niet langer met hem door wil.

Related posts