‘Barcelona-talent Krkic niet naar Ajax of PSV maar naar Saint-Etienne’

Saint-Etienne heeft zich verzekerd van de diensten van Boran Krkic Pérez. FC Barcelona zal Krkic volgend seizoen uitlenen aan de Franse club, dat meldt tenminste de Spaanse krant Sport. Krikc speelt momenteel in het tweede team van Barcelona dat afgelopen seizoen degradeerde naar de Spaanse 4de klasse. Barca wil daarom het 16-jarig toptalent verhuren. Naast Saint-Etienne toonden ook PSV en Ajax interesse in het jonge talent. De definitieve hurovereenkomst is nog niet getekend want men sluit af met de mededeling dat Krkic dus volgend jaar MEER DAN WAARSCHIJNLIJK in de Franse competitie te bewonderen zal zijn.

Sport baseert zich overigens in zijn berichtgeving op een Frans weblog dat in de reacties ook weinig serieus genomen lijkt te worden. Het bericht moet dus wellicht met een flinke schep zout worden genomen.

Interessant
Martin van Geel reageert vandaag in Het Parool ook op een mogelijke komst van Krkic. Noemde hij hem eerder nog erg jong (zie bericht) nu laat hij weten dat Krkic wellicht toch een interessante optie is.

Zie ook eerdere berichten:
15 mei 2007: Ajax krijgt concurrentie van PSV in slag om Barça-talent Krkiæ (incl. link naar video’s)
3 mei 2007: Van Geel zoekt bij Barcelona naar versterking; ‘Krkic nog wel heel jong’
27 april 2007: ‘Ten Cate wil supertalent Krkic (16) van Barcelona naar Ajax halen’

Related posts