HUNTELAAR BLIJFT! Nog minimaal een jaar

Klaas Jan Huntelaar heeft verklaard dat hij minimaal nog een jaar in Amsterdam zal blijven. Dit alles heeft hij in een interview in het AD gemeld: “Nog een jaar in Nederland is het beste voor mij” ,,Ik probeer te kijken naar waar ik zelf sta en hoe het totaalplaatje eruitziet. Wat past het beste bij de weg die ik wil bewandelen? Die dingen weeg je zo goed mogelijk af. Ik speel nu anderhalf jaar bij Ajax en ik heb niet het gevoel dat ik hier al klaar ben.”

Vorige week nog plaatste de Italiaanse krant ‘Tutto Sport’, die niet bekend staat als vage geruchten krant, het bericht dat Huntelaar naar Juve zou vertrekken en dat alles al in kannen en kruiken was. Tevens was er zondag het verhaal dat Fergusen op de tribune zat in Alkmaar om hem te bekijken voor Man United. Huntelaar daarover: ,,Ik moet er wel om lachen, om al die verhalen. Ik las ergens zelfs dat ik al verkocht was voor weet ik veel hoeveel miljoen euro. Mijn salaris hadden ze er ook alvast bijgezet. Als er iets te melden valt, meld ik het zelf wel. En op dit moment speelt er niets, dus ze doen allemaal maar.”

Het is duideijke taal en Huntelaar weet wat hij wil. Het is goed om te lezen dat het bij sommige spelers niet alleen om geld draait.

Related posts