Olde Riekerink tekent contract

Het was al bekend dat Jan Olde Riekerink per 1 juli aan de slag gaat als hoofd jeugdopleiding (zie bericht). De 44-jarige oud-profvoetballer heeft vandaag zijn handtekening gezet onder een contract voor onbepaalde tijd, zo meldt Ajax op de officiële website.

Olde Riekerink zegt zin te hebben in zijn nieuwe baan; ,,Het is een geweldige uitdaging. Ik hoop dat ik alle kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan als trainer nu kan gebruiken binnen mijn functie als hoofd jeugdopleiding.” Olde Riekerink was eerder bij Ajax werkzaam als jeugdtrainer, trainer van Jong Ajax en assistent van Ajax 1.

Technisch-directeur Martin van Geel kijkt uit naar de samenwerking met Olde Riekerink. ,,Wij zijn heel blij dat hij weer bij Ajax aan het werk gaat. Jan is een intelligente man, die de club goed kent en de mensen om zich heen enthousiast kan maken. Daarnaast ben ik er zeker van dat hij de speelstijl van Ajax als geen ander zal bewaken.”

Related posts