Vak 410 organiseert zondag in het Vondelpark: “De FUCK-OFFS Cup”

Voetbal, dé populairste balsport waarbij elf spelers op het veld proberen om de bal bij de tegenstander in de goal te schieten. Vermaak voor jong en oud op veelal de zondagmiddag. Dat het de laatste jaren allang niet meer alleen draait om het spel moge duidelijk zijn. De commerciële belangen groeien alsmaar en het begint er steeds meer op te lijken dat de commerciële belangen zwaarder beginnen te wegen dan de sportieve. Het nieuwste “kindje” hiervan zijn de Play-offs die dit seizoen voor de tweede keer gehouden worden. Voetbal heeft een ongekende aantrekkingskracht en veel mensen zijn dan ook supporter met veel liefde voor de club. De marketeers beseffen zich dit maar al te goed en proberen onze clubliefde dan ook goed te misbruiken.

Waarbij voor sommige supporters hun clubliefde te groot is om niet te gaan zijn er ook supporters die hier wel boven kunnen staan. Voor deze supporters organiseren wij de “De FUCK-OFFS Cup”. Een pot voetbal op het echte gras van het Vondelpark waarbij plezier centraal staat. Wij nodigen elke Ajax-supporter uit die niet naar het stadion gaat maar toch wil genieten om hetgeen waar het eigenlijk allemaal omdraait: voetbal. Komt allen!

27 MEI, VONDELPARK INGANG STADHOUDERSKADE LEIDSEPLEIN, AANVANG 13.00uur
Vak410


Duidelijke taal

Related posts