‘Naast Perez mogen ook Lindenbergh en De Mul weg bij Ajax’

Johan Derksen had gisteravond in het RTL-programma Voetbal Insite nog meer over Ajax te melden; Naast Kenneth Perez zouden ook Tom De Mul en Olaf Lindenbergh van Ajax op zoek naar een andere werkgever mogen. Volgens Derksen wordt het eventuele vertrek van De Mul toch ingegeven door het vermeende harde klimaat binnen de club. ,,De Belgische vleugelspits heeft veel moeite met de harde sfeer binnen Ajax en wil om die reden zijn in 2008 aflopende contract niet verlengen”, aldus Derksen. De Mul ontkende eerder zelf eenzelfde soort geruchten (zie bericht) maar voegde er wel aan toe wel weg te willen.

Het aanstaande afscheid van Olaf Lindenbergh komt minder als een verrassing. Lindenbergh komt amper aan spelen toe en kreeg al eerder min of meer te horen te mogen uitzien naar een andere club. Hij heeft nog een contract tot 2008 in De Arena.

Related posts