Huntelaar-kamp ontkent akkoord met Juve

Klaas-Jan Huntelaar zou voor een transfersom van achttien miljoen euro de overstap gaan maken van Ajax naar Juventus, zo meldde Tuttosport enkele dagen geleden (zie bericht). Tegenover het Tien-programma De Wedstrijden zou Huntelaars zaakwaarnemer Arnold Oosterveer in eeste instantie het bericht ontkent hebben om vervolgens toch aan toe te voegen; ‘Waar rook is, is vuur’. Jack van Gelder vertelde in Studio Voetbal dat door het kamp rondom Huntelaar wordt ontkend dat de topschutter al een persoonlijk akkoord heeft bereikt met Juventus.

Ook de belangstelling van Manchester United lijkt steeds serieuzere vormen aan te nemen. Volgens News of the World bereidt de club een bod van twaalf miljoen pond voor op Huntelaar (zie bericht). Bovendien zouden vijf afgevaardigden van Manchester United de aanvaller zondagmiddag in Alkmaar hebben bekeken tijdens AZ-Ajax waarbij ook manager Sir Alex Ferguson zelf van de partij zou zijn geweest in het DSB Stadion (zie bericht).

Related posts