Ajax breekt contract Poepon open en verhuurd hem nog een seizoen aan Willem II

Rydell Poepon speelt ook komend seizoen voor Willem II. De Amsterdamse jongeling wordt nog één seizoen gehuurd van Ajax dat vandaag het contract van de aanvaller openbrak en verlengde tot 1 juli 2010. De vorige verbintenis liep tot medio 2008. Poepon speelde tijdens de tweede competitiehelft ook al op huurbasis voor de Tilburgers.

Willem II is zeer tevreden over de 19-jarige aanvaller en is daarom blij met de nieuwe huurovereenkomst. Ajax stalt mogelijk nog een talent in Tilburg, ook doelman Kenneth Vermeer speelt namelijk zeer waarschijnlijk volgend seizoen in het rood-wit-blauw van Willem II, als vervanger voor de langdurig geblesseerde Maikel Aerts, die de Tilburgers eveneens willen behouden.

Het bevalt Poepon zelf voorlopig ook goed in Brabant, maar de spits hoopt uiteindelijk te kunnen schitteren bij Ajax. Daarom is hij blij dat hij voor drie jaar heeft kunnen bijtekenen, zo laat hij weten op Ajax.nl. . ,,Het laat zien dat Ajax vertrouwen in me heeft”, aldus de voetballer, die momenteel herstelt van een hamstringblessure. ,,Dit contract is een mooie stap vooruit. We zullen zien hoe het dit seizoen gaat”, zegt hij. ,,Het belangrijkste is de komende tijd bij Willem II zoveel mogelijk speeltijd krijg.”

Zie ook eerdere berichten:
27 april 2007:Poepon zal voor drie jaar bij tekenen
25 april 2007:Ajax en Poepon bijna rond over contractverlenging: nog een seizoen naar Willem II
24 april 2007:Ajax-huurling Poepon zondag niet tegen Ajax
17 april 2007:Poepon mogelijk ook volgend seizoen nog actief bij Wilem II
11 april 2007:Van Geel: ‘Nog geen beslissing over Rydell Poepon’
30 januari 2007:Opnieuw speler Jong Ajax verhuurd: Rydell Poepon naar Willem II

Related posts