Ajax zwaar gehavend in eerste duel tegen AZ; duel om 12:30uur, combi voor Ajacieden

Ajax zal in de eerste wedstrijd van finale van de play-offs waarschijnlijk drie steunpilaren moeten missen. Edgar Davids liep tegen Heerenveen zijn tweede gele kaart op in de play-offs en is daarom automatisch een duel geschorst. Ook Gabri is voor het duel in Alkmaar nog niet inzetbaar. De Spanjaard zit dan de laatste wedstrijd van zijn schorsing uit, die hij opliep naar aanleiding van zijn rode kaart in de bekerfinale tegen AZ. Jaap Stam kreeg in het duel tegen Heerenveen weer last van zijn hamstring en Ten Cate vreest dat Stam minimaal de eerste wedstrijd tegen AZ zal moeten missen.

Stam moest een kwartier voor het einde van het duel tegen Heerenveen naar de kant ten faveure van Hedwiges Maduro. ,,Het ziet er niet goed uit”, aldus Henk ten Cate over de blessure van de verdediger. De kans lijkt groot dat het seizoen er op zit voor Stam. Vandaag zal blijken hoe ernstig de blessure is.

Dat woord kennen wij niet bij Ajax
Op de vraag of Ajax, door het missen van drie belangrijke steunpilaren, ook direct de Underdog is is Ten Cate duidelijk: ,,Dat woord kennen we niet bij Ajax”, zo luidt het duidelijk!

Half een
Het eerste duel in Alkmaar; aanstaande zondag 20 mei, zal overigens al om 12:30 uur beginnen. Voor Ajax-supporters geldt een combi voor dit duel. Verdere details over het voorverkoopschema voor beide duels zullen vandaag bekend gemaakt worden.

Related posts