Boussoufa vooralsnog terughoudend over terugkeer naar Ajax

Vanavond kan Anderlecht de Belgische titel grijpen. De motor van de paarse machine is een ex-Ajacied; Mbark Boussoufa. Dat is ook in Amsterdam niet onopgemerkt gebleven. Met het waarschijnlijke vertrek van Wesley Sneijder voor de deur is Ajax op zoek naar een nieuwe nummer 10 en daarbij is het oog gevallen op de van origine Amsterdamse Marokkaan (zie eerdere bericht). Afgelopen weekend scoorde Boussoufa maar liefst drie maal. Het totaal van de middenvelder staat nu op acht doelpunten en drie assists.

Boussoufa heeft het in België duidelijk naar zijn zin en lijkt daarom niet bij voorbaat zomaar ‘ja’ te zeggen tegen een terugkeer naar Amsterdam; ,,Ik ken de interesse, maar dit is pas mijn eerste jaar bij Anderlecht. Ik voel me hier gelukkig. Als het concreet wordt, dan zal ik alles met mijn manager bekijken”, aldus de 23-jarige Marokkaan.
, aldus Boussoufa tegenover AD Sportwereld. Ook het Spaanse Bilbao zou de Marokkaan inmiddels op de korrel hebben.

Related posts