Ten Cate ziet Kluivert wel zitten: ‘Het is een aardige vent en niet zomaar iemand’

Patrick Kluivert heeft van PSV te horen gekregen dat zijn contract niet verlengd wordt. Hij liet direct weten graag terug te willen naar de club waar zijn carrière begonnen is: Ajax (zie bericht). Henk ten Cate toont zich in een eerste reactie tegenover Sportweek bereid daarin mee te denken. Wel vertelde de Ajax-trainer dat hij de aanvaller niet ‘zomaar’ even aan zijn selectie wil toevoegen.

,,We hebben het hier natuurlijk niet over zomaar iemand. En ik kan me voorstellen dat Kluivert graag terug wil keren bij Ajax. Maar ik word hier nu opeens out of the blue mee geconfronteerd. Intern hebben we er nog nooit over nagedacht of over gesproken om Kluivert terug te halen. Dus kan ik alleen maar zeggen, dat ik Patrick een aardige vent vind, waar ik prettig mee heb samengewerkt bij Barcelona”,” aldus Ten Cate.

,,Het gaat me te ver om iemand van zijn statuur hier zomaar even af te serveren. Ik heb er in ieder geval geen enkel probleem mee dat Kluivert een bepaalde wens uitspreekt. Maar voordat ik inhoudelijk commentaar geef, wil ik het eerst intern bespreken.”

Wat vind jij? Moet Kluivert terugkomen bij Ajax? Laat het ons weten in onderstaande poll!

Related posts