Zaakwaarnemer ontkent keuring Bakircioglu; afhankelijk van play-offs maandag transfer officieel

De zaakwaarnemer van Bakircioglu ontkent dat de aanvaller momenteel een keuring ondergaat in Amsterdam, zoals vandaag meldde (zie eerdere bericht). ,,Dat lijkt me sterk”, reageert de zaakwaarnemer van de Zweed tegenover DeWedstrijden.tv. ,,Want op dat moment stond hij bij Twente op het trainingsveld.” De zaakwaarnemer ontkende niet met Ajax in gesprek te zijn; ,,Dit is natuurlijk een delicate kwestie, omdat beide teams elkaar nog kunnen treffen in de play-offs. Maandag weten we pas meer”, zo hield hij zich op de vlakte.

Ofwel, als je tussen zijn zinnen doorleest; Dit is allemaal een pelletje tegenover de buitenwacht; Zondag valt de beslissing of Ajax en Twente elkaar treffen in de finale van de Play-offs. Als dat niet het geval is dan wordt maandag de transfer van Bakircioglu naar Ajax officieel openbaar gemaakt.

Zie ook eerdere berichten:
10 mei 2007:Kennedy Bakircioglu ondergaat vandaag medische keuring bij Ajax
5 mei 2007:De Telegraaf meldt nu ook wat wij allang wisten: ‘BAKIRCIOGLU KIEST AJAX’
4 mei 2007:Naar buitenwacht toe alleen PSV nog concurrent voor Bakircioglu
2 mei 2007:‘Geloof me: Ajax is al helemaal rond met Bakircioglu’
30 april 2007:‘Ajax en psv willen FC Twente-middenvelder Kennedy Bakircioglu’

Related posts