Van Geel: ‘Bod van Valencia op Sneijder veel lager dan 12 miljoen’. Waarschijnlijk slechts 8

Volgens berichten uit de Spaanse krant Las Provincias van gisteren heeft Valencia een bod van 12 miljoen euro neergelegd bij Ajax voor Wesley Sneijder, maar dat ontkent technisch directeur Martin van Geel vandaag. ,,Ik wil niet zeggen hoeveel Valencia heeft geboden, maar het was minder dan 12 miljoen. Gemeten naar het bedrag dat wij in ons hoofd hebben, was het bod niet interessant”, zegt Van Gaal in de Gelderlander. Er staat geen gelimiteerde transfersom in het contract van Sneijder, dat tot 2009 loopt.

Sneijder zelf hield zich op de vlakte over de interesse van Valencia, maar volgens Las Provincias is hij zelf al rond met de club. Die regionale krant meldt vandaag dat het bod van Valencia slechts 8 miljoen euro zou bedragen. Ook Bayern München zou zich voor de 22-jarige international hebben gemeld, maar zijn voorkeur gaat uit naar Spanje of Engeland.

Volgens een woordvoerder van Valencia zou het openingsbod op geen enkele manier door Ajax beantwoord zijn. “We wachten op een antwoord, of ze er voor open staan of niet, maar ze hebben helemaal niets geantwoord. Niet dat het te weinig is of dat ze er helemaal niet voor open staan, niets.” Sneijder zelf liet weten een en ander rustig af te wachten. “Valencia is een prachtige club, maar ik wacht het gewoon af.”

Related posts