Ajax volgt Marko Marin

Ajax heeft belangstelling voor de Duitse jeugdinternational Marko Marin die op dit moment onder contract staat bij Borussia Mönchengladbach. Deze geruchten worden gevoed door de Duitse krant Bild. Bild meldt ook dat er nog meer clubs azen op de handtekening van Marin. Zo schijnen Fiorentina en AC Milan ook in de markt te zijn voor de jonge duitser (18) die overigens ook in het bezit is van een Servisch paspoort.

Marin, die pas dit jaar voor Borussia Mönchengladbach uitkomt en op 31 maart j.l. zijn eerste speelminuten in het eerste elftal maakte, is afkomstig uit de jeugd van Eintracht Frankfurt en hij heeft nog een jeugdcontract tot 2010. Ajax zal dus niet diep in de buidel hoeven tasten om eventueel de Duitser over te nemen. Marin kan op het middenveld spelen maar ook in de spits.

Related posts