Haarlem-doelman Heijblok waarschijnlijk naar Ajax; na het weekend duidelijkheid

Erik Heijblok (zie foto) verruilt mogelijk HFC Haarlem volgend seizoen voor Ajax. De 28-jarige doelman uit het Noord-Hollandse Den Oever moet bij Ajax de derde doelman worden omdat Kenneth Vermeer, keeper van Jong Ajax en Jong Oranje, volgend seizoen verhuurd mag worden aan een Eredivisieclub. Heijblok krijgt na dit weekend duidelijkheid over de transfer, meldt Winny Haatrecht namens zaakwaarnemer Martin van Ophuizen vandaag in De Telegraaf.

De uit Wieringen afkomstige Heijblok kwam in de jeugd al voor Ajax uit. Na een jaar in het eerste van de amateurs van het Hoornse Hollandia keepte hij de afgelopen vier seizoenen bij Haarlem. Heijblok heeft overigens over interesse niet te klagen; Diverse Eredivisieclubs zouden al interesse hebben getoond. Zijn contract bij Haarlem loopt namelijk deze zomer af.

Related posts