Sneijder ontzenuwd geruchten over Valencia

Wesley Sneijder reageerde vandaag verbaasd over de berichten in diverse Spaanse media. al zou zijn zaakwaarnemer Soren Lerby al in gesprek zijn met Valencia (zie bericht). Een interview met een lokaal radiostation werd in diverse sportkranten opgepikt, tot verbazing van Sneijder, zo meldt het AD. Valencia zou Sneijder een contract willen aanbieden voor zes jaar. ,,Ik werd gebeld door een journalist die ik niet kende, maar hoorde pas later dat ik live op de radio was. Het gesprek was in het Engels, maar volgens mij verstond die verslaggever het zelf niet al te best. Ik heb gezegd dat ik Valencia een mooie club vind en dat ik alleen de geruchten heb gehoord en gelezen. Meer niet. Ze hebben zich niet bij Ajax of bij mijn zaakwaarnemer gemeld. Tot die tijd maak ik me nergens druk om.’’

Sneijder maakt er geen geheim van dat hij oren heeft naar het buitenland. ,,Maar ik hoef hier zeker niet weg. Als ik wél vertrek, spreekt de Spaanse competitie me aan. En Valencia is natuurlijk een topclub, dat is duidelijk.’’

Related posts