Blind wil Michael Timisela naar Sparta halen

Nog even en dan is het tijdperk Ajax voor Michael Timisela voorbij. Vorig seizoen maakte hij zijn debuut in de hoofdmacht, maar sindsdien draait hij weer bij de beloftes zijn wedstrijdjes mee. En daar komt nu een einde aan. Hij gaat door met voetballen, “maar waar weet ik nog niet!”, aldus Timisela tegenover Highlow.nl.

Het zal niet verbazen dat de nieuwe technisch directeur van Sparta geïnteresseerd is in de jonge garde oud-Ajacieden. Danny Blind heeft al contacten gelegd met de zaakwaarnemer van Michael (“Ja, die praat ook met ons.”), maar ook met die van Javier Martina! Maar waar zou Timisela zelf nou het liefst willen spelen. “Ja, bij Sparta zou ik wel willen spelen, maar het maakt me niet zoveel uit, als het maar in de eredivisie is. Als ik maar gewoon een eerlijke kans mag krijgen om zoveel mogelijk te spelen.”

Het vertek van Timisela werd onlangs bekend gemaakt. Timisela speelde vorig seizoen nog enkele malen, met veel succes ook nog, in het eerste elftal. Zo scoorde hij bijvoorbeeld in zijn debuutwedstrijd uit tegen Heracles een belangrijke treffer (zie eerder bericht).

Bron: Highlow.nl

Related posts