‘De Mul is al persoonlijk accoord met Sevilla’

Soccernews.nl komt met het opmerkelijke bericht dat Tom de Mul volgend jaar naar Sevilla zal verkassen. De rappe buitenspeler zou al een persoonlijk akkoord hebben met de Spaanse nummer twee, aldus Soccernews. Sevilla zit niet ruim in de aanvallers en wil daarom de selectie in de breedte met De Mul verstevigen.

Deze week zou er al een afvaardiging van de Spaanse ploeg naar Amsterdam komen om te onderhandelen. Ajax en De Mul’s zaakwaarnemer Mustapha Nakhli proberen de pers ervan te overtuigen dat het een gerucht betreft. Beide partijen ontkennen namelijk dat er enig contact is geweest met de Spaanse grootmacht.

Zover wij het kunnen inschatten is het ook niet meer dan een gerucht. De Mul liet afgelopen week namelijk nog weten het zeer goed naar zijn zin te hebben en voorlopig niet uit Amsterdam te willen vertrekken, zeker niet nu hij is doorgebroken en bijna wekelijks een basisplaats heeft.

Related posts