We zijn gewaarschuwd!

Een verrassingsoptreden wat al aangekondigd word, een stoere naam en fanartikelen tegen dumpprijzen. Dat zijn de ingrediënten voor de sfeeractie die de supporters van RKC in samenwerking met de club hebben opgezet. Dit alles moet er voor zorgen dat de ‘waalwijkse trots’ zo veel mogelijk punten pakt tegen ons Ajax om zo degradatie proberen te voorkomen.

Dan hoor je wel eens dat Amsterdammers arrogant zouden zijn en vaak bluffen, in Brabant lijken ze er ook wat van te kunnen. De supportersgroeperingen van de diverse cafés en vakken zullen zich voor 2 wedstrijden groeperen om zo een hels kabaal proberen te maken en geel-blauwe vakken te creëren. Reden genoeg voor de waalwijkers om zich bij voorbaat al te vergelijken met La Bombonera, een van werelds meest bekende supportersgroepen die Boca Juniors ondersteunen en die garant staan voor urenlang vocaal geweld en sfeer.


La Bombonera!

Supporters van RKC die niks in de clubkleuren thuis hebben liggen kunnen spullen tegen ‘dumpprijzen’ aanschaffen bij het stadion. Verder zullen er linten zijn en zal tijdens de wedstrijd een Braziliaanse drumband de supporters begeleiden. Waar kennen we dat ook al weer van?

Voor de wedstrijd zal niemand minder dan “de Deurzakkers” en een DJ de spelers van Ajax angst in moeten boezemen.

Kortom, we zijn dus gewaarschuwd…

Kijk hier voor het artikel van de officiële RKC-website

Bron: AFCA Supportersclub

Related posts