Ingezonden bericht:
Donderdagavond eerste ledenavond AFCA Supportersclub

Donderdagavond 5 april is er een primeur: Dan heeft de AFCA Supportersclub namelijk haar eerste ledenavond. Vanaf acht uur zal het in het supportershome gaan over drie uiteenlopende maar allen zeer actuele en interessante thema’s die alle supporters aan gaan, te weten: de voetbalwet (vooral informatief), de sfeer in de arena en de play-offs (beiden discussie). Het home zal vanaf 19.00 uur geopend zijn en de avond zal duren tot ongeveer 22.00 uur. Hierna is het natuurlijk mogelijk om nog even een drankje te doen aan de bar. Het eerste rondje is overigens van ons en uiteraard word er ook voor wat hapjes gezorgd.


AFCA Supportersclub


Leden die graag willen komen maar zich nog niet aangemeld hebben hoeven dit ook niet meer te doen maar neem a.u.b. wel je pasje mee zodat wij je als lid kunnen identificeren. Geïnteresseerde niet-leden zijn uiteraard ook van harte welkom, zij kunnen op de avond zelf lid worden.

We weten dat er veel leden zijn die lid zijn omdat ze ons “gewoon”steunen en achter onze standpunten staan. We hopen echter dat er donderdag ook een groep zal komen die graag willen meedenken, meepraten, meebeslissen en meedoen! Samen maken wij de AFCA Supportersclub!

Tot donderdag!

…één Ajax!


Bron: AFCA Supportersclub


AFCA Supportersclub

Related posts