Sneijder: ‘Hij eruit of ik eruit!!’
VI: ‘Ajacieden zijn geklaag Perez helemaal zat’

Kenneth Perez heeft zich bij Ajax flink in de nesten gewikkeld, tenminste dat schrijft het voetbalweekblad Voetbal International in de nieuwe uitgave. De Deen zou regelmatig klagen over een aantal dingen waar hij zich aan ergert. Maar al dat geklaag zou zorgen voor onrust binnen de kleedkamer van Ajax. Enkele spelers zouden inmiddels al aangegeven hebben de Deen liever kwijt dan rijk te zijn.

Perez, die afgelopen zomer overkwam van streekgenoot AZ, kende een lastig ontwikkelingsproces onder Henk ten Cate. Voor de aanvallend ingestelde middenvelder was eigenlijk geen plaats op de as van het veld, omdat Gabri en Sneijder onomstreden zijn in de optiek van Ten Cate.

Zeker na de komst van Edgar Davids zijn de speelminuten van Perez gering, vaker moet hij uitwijken naar de linkervleugel tot onvrede van de Deen zelf. Die onvrede richt hij meermaals af op de spelersgroep, wat de cohesie binnen de spelersgroep niet ten goede komt. Edgar Davids en Wesley Sneijder zouden zelfs uitgesproken hebben dat Perez moet vertrekken bij Ajax. Sneijder zou zelfs al geroepen hebben dat of hij eruit gaat of Kenneth Perez eruit moet.

De berichtgeving van VI komt voor Ajax op het meest ungunstige moment: Zondag is de topper tegen PSV waarin Ajax vecht voor haar allerlaatste kleine kansje om nog in de buurt te komen van de Eindhovenaren.

Related posts