‘Door Ajax begeerde Petter Hansson vertrekt naar Serie A’

Eurosport weet vandaag te melden dat Petter Hansson op gesprek is geweest bij het Italiaanse Atalanta Bergamo. Er zou voor de ervaren international een contract klaar liggen voor drie seizoenen. Onlangs werd nog gemeld dat Ajax ook interesse zou hebben. Door een enkele site werd zelfs gemeld dat Ajax al rond was met de Zweedse verdediger (zie bericht). Hansson is in de zomer transfervrij, waardoor hij een zeer aantrekkelijke speler is geworden voor een hoop clubs.

De 30-jarige centrale verdediger is momenteel bezig aan zijn vijfde seizoen bij SC Heerenveen. Sinds zijn komst worden clubs uit Engeland, Italië en Nederland met hem in verband gebracht. Nu hij aankomende zomer transfervrij mag vertrekken, lijkt Hansson niet meer tegen te houden door de clubleiding.

Related posts