Gaat er gezaagd worden of is het al begonnen?

Een paar weken geleden voorspelden wij al, met het oog op het zware programma, dat wel eens aan de poten van Henk Ten Cate gezaagd zou kunnen gaan worden als de resultaten tegen vallen. Gisteren rolde voor de eerste keer de roep om ‘Danny Blind’ weer van de tribune, het was nog niet zo massaal maar het is wel een teken aan de wand. In ons artikel hadden we Heerenveen nog onder de iets makkelijkere tegenstanders gezet, de komende 2 weken zullen misschien voor HTC de weken van de waarheid worden.

Het zagen lijkt inmiddels al voorzichtigjes begonnen: Ajaxshowtime.com zegt uit ‘betrouwbare bron’ vernomen te hebben dat Henk Ten Cate niet meer de volledige steun van het bestuur van Ajax heeft. De Amsterdammer zou na het verlies tegen Heerenveen het bestuur aan het twijfelen hebben gezet, aldus Ajaxshowtime.

Related posts