Van Geel: ‘We zijn niet met Wesley in gesprek’
Geruchten rond interesse Barcelona in Sneijder houden aan

De geruchten dat Wesley Sneijder contact heeft met Barcelona over een eventuele overgang houden aan. Sneijder zelf ontkent nog steeds dat er contact is, laat staan een voorcontract. ,,Nee, ik heb met niemand van de club gesproken en mijn zaakwaarnemer ook niet”, aldus Sneijder na afloop van de bekerwedstrijd tegen Willem II (0-2 winst). Sneijder staat al langer in de belangstelling van de Spaanse topclub. Ook hebben diverse clubs uit Engeland en Italië interesse in de middenvelder van Ajax.

In de nieuwe uitgave van Voetbal International ontkent Martin van Geel overigens dat Ajax Wesley Sneijder gepolst heeft voor contractverlenging, zoals eerder door Johan Derksen gemeld werd (zie bericht). ,,We zijn niet met Wesley in gesprek, maar we hebben natuurlijk wel het streven om goede voetballers als Sneijder zo lang mogelijk voor Ajax te behouden.” Sneijder verlengde eind 2005 zijn contract tot medio 2009.

Related posts