‘Van Geel wil Wiljan Vloet als Hoofd Opleidingen’

Martin van Geel wil Wiljan Vloet als nieuwe kracht op de positie van hoofd opleidingen, die post wordt tot het einde van het seizoen ingevuld door John van den Brom. Van Den Bron heeft alleen niet zo’n goed beoordelings gesprek gehad, dus die kan vertrekken. Andere kanshebbers zijn Olde Riekerink en Adrie Koster. Volgens Hugo Borst heeft Martin van Geel de voorkeur voor Wiljan Vloet maar heeft Olde Riekerink de meeste kans het werkelijk te worden.

Het lijkt ons ook logisch dat van Geel een trainer wil halen voor zo’n belangrijke positie die aangetoond heeft dat hij niet geschikt is voor de top van het Nederlandse betaalde voetbal.
Gelukkig zijn er binnen Ajax ook nog verstandige mensen die allemaal voor Olde Riekerink kiezen.

Related posts