Ajax maakt schriftelijk excuses aan Feyenoord voor spandoek

Feyenoord-directeur Chris Woerts heeft laten weten dat Ajax via een brief bij Feyenoord excuses heeft gemaakt voor het inmiddels beruchte spandoek in de Amsterdam Arena. ,,Een uitermate vriendelijke brief, maar de inhoud was duidelijk: zoiets kan niet. […] Ajax heeft ons zijn excuses aangeboden en we hebben die geaccepteerd. Het zal niet meer voorkomen, heeft de club ons beloofd.”

Tussen Ajax en Feyenoord is de kou over het spandoek inmiddels uit de lucht. Feyenoord heeft de excuses geaccepteerd. Woerts: ,,Ajax heeft ons zijn excuses aangeboden en die hebben we geaccepteerd. Het zal niet meer voorkomen, heeft de club ons beloofd.”

Zie ook eerdere berichten hierover:
6 februari 2007: Statement Vak410 omtrend ‘spandoekrel’
5 februari 2007: Ajax neemt maatregelen tegen vak410 naar aanleiding van o.a. spandoek
5 februari 2007: Commotie rondom spandoek tijdens Ajax-feyenoord: Verhaal Slop klopt niet

Related posts